Microsoft Office Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

gbui://mainpage.htm error

 
 
ssi
Guest
Posts: n/a
 
      09-29-2004, 07:06 PM
I am getting the following error:

The command is attempting to use a Web page from the site
gbui://mainpage.htm/. You have not identified this site
as a trusted site in Internet Explorer.

It was working fine a couple days ago. Anyone know how to
fix this?
 
Reply With Quote
 
 
 
 
burnettmrt
Guest
Posts: n/a
 
      12-19-2004, 03:54 AM

ssi wrote:
> *I am getting the following error:
>
> The command is attempting to use a Web page from the site
> gbui://mainpage.htm/. You have not identified this site
> as a trusted site in Internet Explorer.
>
> It was working fine a couple days ago. Anyone know how to
> fix this?



-
burnettmr
-----------------------------------------------------------------------
Posted via http://www.mcse.m
-----------------------------------------------------------------------
View this thread: http://www.mcse.ms/message1111009.htm

 
Reply With Quote
 
 
 
 
Mike Glen
Guest
Posts: n/a
 
      12-19-2004, 09:41 AM
Hi burnettmrt ,

This newsgroup is specifically for matters dealing with Microsoft Project.
I suggest you try to find a more appropriate newsgroup that deals with
Windows problems.

Could you please tell us what led you to chose this newsgroup? We would
really like to know!


Mike Glen
Project MVP



burnettmrt wrote:
> ssi wrote:
>> *I am getting the following error:
>>
>> The command is attempting to use a Web page from the site
>> gbui://mainpage.htm/. You have not identified this site
>> as a trusted site in Internet Explorer.
>>
>> It was working fine a couple days ago. Anyone know how to
>> fix this? *

>
>
>
> --
> burnettmrt
> ------------------------------------------------------------------------
> Posted via http://www.mcse.ms
> ------------------------------------------------------------------------
> View this thread: http://www.mcse.ms/message1111009.htmln




 
Reply With Quote
 
gwhicks@gmail.com
Guest
Posts: n/a
 
      01-03-2005, 09:45 PM
He posted here because it is an error that is generated when you
attempt to open Project. You get no chance to do anything, it just
immediately errors out. If someone has a fix to this it would be
greatly appreciated.
Greg Hicks

Mike Glen wrote:
> Hi burnettmrt ,
>
> This newsgroup is specifically for matters dealing with Microsoft

Project.
> I suggest you try to find a more appropriate newsgroup that deals

with
> Windows problems.
>
> Could you please tell us what led you to chose this newsgroup? We

would
> really like to know!
>
>
> Mike Glen
> Project MVP
>
>
>
> burnettmrt wrote:
> > ssi wrote:
> >> *I am getting the following error:
> >>
> >> The command is attempting to use a Web page from the site
> >> gbui://mainpage.htm/. You have not identified this site
> >> as a trusted site in Internet Explorer.
> >>
> >> It was working fine a couple days ago. Anyone know how to
> >> fix this? *

> >
> >
> >
> > --
> > burnettmrt
> >

------------------------------------------------------------------------
> > Posted via http://www.mcse.ms
> >

------------------------------------------------------------------------
> > View this thread: http://www.mcse.ms/message1111009.htmln


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
error 0x80004005 and error 8004102A (Error with send/receive) warakawa Microsoft Outlook 2 05-28-2010 01:53 PM
Error MSG No, Socket Error: 10060, Error Number: 0x800CCC0E Skippy Outlook Installation 1 12-13-2008 03:26 PM
Access error 3197 and JETCOMP.exe error "Error compacting database Vicky Access General 2 07-20-2007 11:29 PM
Reserved Error (-7776) there us no error message for this error Simon Access General 1 02-03-2007 01:18 AM
Re: Reserved error (-7711); there is no error message for this error. bellis Access Queries 0 08-06-2003 08:33 PM


All times are GMT. The time now is 03:26 PM.
Microsoft Office Forums is not affiliated with Microsoft Corporation.


Welcome!
Welcome to the Microsoft Office Forums
 


Latest Threads
Aargh. What is this?
PeteJ (Today, 12:10 PM)

Word 2013 Insert Symbol (Not Responding)
tpthrshr (Today, 02:49 AM)

Can't save a large Word document
Josh (Today, 01:03 AM)

Remote help?
newman200 (04-13-2014, 12:54 PM)

Access command button help needed
MikeyL (04-06-2014, 07:01 PM)