Empty subforms-TJ

Discussion in 'Access VBA Modules' started by ambushsinger, May 31, 2010.

  1. ambushsinger

    ambushsinger Guest

    My Access application uses subfomrs and listboxes but here's my
    problem...everything works fine on my pc but when another user access this
    app the listboxes show up but there's nothing in them, and the same for the
    subforms.
    This only occurs on other users pc's. Everything works fine on mine. Any
    suggestions?
     
    ambushsinger, May 31, 2010
    #1
    1. Advertisements

  2. Are all the computer running the same version of office?
    Ensure that each computer has all the MS Windows updates, Service Packs,...
    installed.
    Ensure that each computer has all the MS Office updates, Service Packs,...
    installed.

    Beyond that, do you receive any error messages?
    Has security been setup on the database?
    --
    Hope this helps,

    Daniel Pineault
    http://www.cardaconsultants.com/
    For Access Tips and Examples: http://www.devhut.net
    Please rate this post using the vote buttons if it was helpful.



    "ambushsinger" wrote:

    > My Access application uses subfomrs and listboxes but here's my
    > problem...everything works fine on my pc but when another user access this
    > app the listboxes show up but there's nothing in them, and the same for the
    > subforms.
    > This only occurs on other users pc's. Everything works fine on mine. Any
    > suggestions?
     
    Daniel Pineault, May 31, 2010
    #2
    1. Advertisements

  3. ambushsinger

    ambushsinger Guest

    Everyone is running the same version of Access except one user. Not a problem
    there. That user is running 2003 and doesn't seem to have a problem. IT
    assures me that all service packs are installed and current version of ofice
    is up to date.

    "Daniel Pineault" wrote:

    > Are all the computer running the same version of office?
    > Ensure that each computer has all the MS Windows updates, Service Packs,...
    > installed.
    > Ensure that each computer has all the MS Office updates, Service Packs,...
    > installed.
    >
    > Beyond that, do you receive any error messages?
    > Has security been setup on the database?
    > --
    > Hope this helps,
    >
    > Daniel Pineault
    > http://www.cardaconsultants.com/
    > For Access Tips and Examples: http://www.devhut.net
    > Please rate this post using the vote buttons if it was helpful.
    >
    >
    >
    > "ambushsinger" wrote:
    >
    > > My Access application uses subfomrs and listboxes but here's my
    > > problem...everything works fine on my pc but when another user access this
    > > app the listboxes show up but there's nothing in them, and the same for the
    > > subforms.
    > > This only occurs on other users pc's. Everything works fine on mine. Any
    > > suggestions?
     
    ambushsinger, May 31, 2010
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.