images displaying blank white in outlook 2013


J

jcharth

Hello, All attachment images are displayed as white boxes in outlook 2013. How can I fix this? I am thinking about reinstalling outlook. Or is there a way to reset settings to default?
 
Ad

Advertisements

G

Good Guy

Hello, All attachment images are displayed as white boxes in outlook 2013. How can I fix this?
I am thinking about reinstalling outlook. Or is there a way to reset settings to default?
Go to the Trust center and change your settings to look like in this
picture:

<http://content.screencast.com/users/JT19560819/folders/Jing/media/280314a7-a4c2-4b6d-a020-1a131ae17845/2014-04-29_2151.png>

To go to the Trust Center,

File >> Options >> Trust Center

then you need to click on Trust Center Settings as shown in this picture:

<http://content.screencast.com/users/JT19560819/folders/Jing/media/07ad0631-942e-42b1-bd52-46eba3c80d05/2014-04-29_2154.png>

Good luck.
 
Ad

Advertisements

J

jcharth

This was a saga. Looks like the problem was not fixed but now it is. The are more sentings that show only when you click on new message. so I followed this steps

1) Open outlook 2010
2) Open a new email
3) File
4) Options
5) Mail
6) Compose Messages -> Editor Options
7) Advanced
8) Scroll down to "Display Email Content" and uncheck "Show Picture Placeholders"
9) Restart outlook
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top