Problems Dragging


E

escape

Hello,

I have just installed the trial version of Visio. I am trying to create
circuit. The program will not let me drag any of the symbols onto the page. Th
two I have been trying to drag are the battery and the capacitor. It won't eve
give me an outline. Is this because I am using the trial version or am I jus
clueless on how to drag? I am right clicking on the symbol and trying to move i
over. Nothing happens.
 
Ad

Advertisements

P

Paul Herber

Hello,

I have just installed the trial version of Visio. I am trying to create a
circuit. The program will not let me drag any of the symbols onto the page. The
two I have been trying to drag are the battery and the capacitor. It won't even
give me an outline. Is this because I am using the trial version or am I just
clueless on how to drag? I am right clicking on the symbol and trying to move it
over. Nothing happens.
Why are you right clicking?
Just do a normal drag and drop.
 
E

escape

escape wrote on 02/19/2010 11:00 ET :
Hello,

I have just installed the trial version of Visio. I am trying to create a
circuit. The program will not let me drag any of the symbols onto the page The
two I have been trying to drag are the battery and the capacitor. It won' even
give me an outline. Is this because I am using the trial version or am just
clueless on how to drag? I am right clicking on the symbol and trying t move
it over. Nothing happens.
I don't know why I said right click. I was just clicking like regular.
 
P

Paul Herber

escape wrote on 02/19/2010 11:00 ET :
I don't know why I said right click. I was just clicking like regular.
Give us a step-by-step description of how you do things. Every step, details may be
important.
 
E

escape

Paul Herber wrote on 02/19/2010 16:21 ET :
Give us a step-by-step description of how you do things. Every step, details
may be
important.


Regards, Paul Herber, Sandrila Ltd.
DFD/SSADM/ERD for Visio http://www.sandrila.co.uk/visio-dfd/
Well, I closed the program this afternoon, and when I opened it again thi
evening, it worked. I don't know what the issue was, but step by step all I di
was open the program for the first time, selected the Basic Electrical Template
left clicked on the battery symbol, and dragged the cursor over to the paper
Nothing happened. I didn't get a box, I didn't get anything. It was like i wa
dragging thin air.

Like I said, it is working now, but the first time I opened the program, that'
how it happened.
 
Ad

Advertisements

P

Paul Herber

Paul Herber wrote on 02/19/2010 16:21 ET :
Well, I closed the program this afternoon, and when I opened it again this
evening, it worked. I don't know what the issue was, but step by step all I did
was open the program for the first time, selected the Basic Electrical Template,
left clicked on the battery symbol, and dragged the cursor over to the paper.
Nothing happened. I didn't get a box, I didn't get anything. It was like i was
dragging thin air.

Like I said, it is working now, but the first time I opened the program, that's
how it happened.
Hmmm, well, glad it works now.
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top