visio stops responding when database model diagram selected


G

george.kokkinos

I have installed - more than once - visio for enterprise architect and
when I choose to open either a new database diagram or an existing one
the visio stops responding with no message. The problem is only noticed
with the database diagrams. I can open a new one - or an existing - uml
and any other diagram. Only database diagrams don't respond.

The same problem is noticed with the visio 2003 professional edition on
my machine.

I'm using windows x64 on an AMD 64 processor.

Anyone knows what's the problem?

Thanks in advance
 
Ad

Advertisements

J

Jagadeesh [MSFT]

Hello George,

Stopping the printer spooler service may resolve the issue. Please try that and let us know the results.

Regards,
Jagadeesh. P

This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

--------------------
From: (e-mail address removed)
Newsgroups: microsoft.public.visio.troubleshoot
Subject: visio stops responding when database model diagram selected
Date: 30 Jun 2006 07:55:06 -0700
Organization: http://groups.google.com
Lines: 15
Message-ID: <[email protected]>
NNTP-Posting-Host: 62.103.57.114
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
X-Trace: posting.google.com 1151679310 2034 127.0.0.1 (30 Jun 2006 14:55:10 GMT)
X-Complaints-To: (e-mail address removed)
NNTP-Posting-Date: Fri, 30 Jun 2006 14:55:10 +0000 (UTC)
User-Agent: G2/0.2
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.2; WOW64; SV1; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.1),gzip(gfe),gzip(gfe)
X-HTTP-Via: 1.0 achilles:800 (squid/2.5.STABLE12)
Complaints-To: (e-mail address removed)
Injection-Info: d56g2000cwd.googlegroups.com; posting-host=62.103.57.114;
posting-account=5Itkgw0AAADo2tUSErQBfnOGwXYGnfuM
Path: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl!TK2MSFTNGP01.phx.gbl!TK2MSFTFEEDS01.phx.gbl!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!border2.nntp.dca.giganews.com!
border1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!postnews.google.com!d56g2000cwd.googlegroups.com!not-for-mail
Xref: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl microsoft.public.visio.troubleshoot:3025
X-Tomcat-NG: microsoft.public.visio.troubleshoot

I have installed - more than once - visio for enterprise architect and
when I choose to open either a new database diagram or an existing one
the visio stops responding with no message. The problem is only noticed
with the database diagrams. I can open a new one - or an existing - uml
and any other diagram. Only database diagrams don't respond.

The same problem is noticed with the visio 2003 professional edition on
my machine.

I'm using windows x64 on an AMD 64 processor.

Anyone knows what's the problem?

Thanks in advance
 
G

george.kokkinos

Jagadeesh thank you very much for your reply, that ideed resolved the
issue.

George



Ο/Η Jagadeesh [MSFT] έγÏαψε:
 
Ad

Advertisements

J

joelmw

Thanks from me, too. Muchly. I was getting pretty frustrated with this pup.

But do we know why and if there's a better solution coming?

Again, though, thanks.

:)

Jagadeesh thank you very much for your reply, that ideed resolved the
issue.

George



Ο/Η Jagadeesh [MSFT] έγÏαψε:
Hello George,

Stopping the printer spooler service may resolve the issue. Please try that and let us know the results.

Regards,
Jagadeesh. P

This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

--------------------
From: (e-mail address removed)

I have installed - more than once - visio for enterprise architect and
when I choose to open either a new database diagram or an existing one
the visio stops responding with no message. The problem is only noticed
with the database diagrams. I can open a new one - or an existing - uml
and any other diagram. Only database diagrams don't respond.

The same problem is noticed with the visio 2003 professional edition on
my machine.

I'm using windows x64 on an AMD 64 processor.

Anyone knows what's the problem?

Thanks in advance
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top